Geraniummarkt en braderie op 11 mei

Aalsmeer – Op zaterdag 11 mei vindt in Aalsmeer Centrum de jaarlijkse Geraniummarkt en braderie plaats, een populaire traditie georganiseerd door Groei & Bloei Aalsmeer. Het Raadhuisplein zal worden omgetoverd tot een paradijs voor tuinliefhebbers, met een overvloed aan eenjarige en vaste planten, siergrassen, knollen en diverse kruiden. Maar dat is niet alles; dit jaar strekt de braderie zich uit van de Zijdstraat tot het Molenplein en zelfs de Dorpsstraat, tussen Zijdstraat en Schoolstraat.

Langs de kraampjes van lokale ondernemers, verenigingen en goede doelen kun je snuffelen naar koopjes en genieten van lekkernijen zoals poffertjes en churro’s. Het belooft een gezellige drukte te worden.

Wie nog interesse heeft om deel te nemen en een kraam of grondplek wil huren, kan contact opnemen via marktpillie@gmail.com of bellen naar 06-39707735.

Gepubliceerd: 28 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×