Kudelstaarters ontvangen uiteindelijk ook een cadeautje

Kudelstaart – De komende maanden is de Kaagbaan in onderhoud. Dat betekent echter dat omwonenden in Aalsmeer en Kudelstaart meer overlast zullen ondervinden. Daarom heeft de luchthaven omwonenden een brief gestuurd met daar in de mogelijkheid een cadeautje ter compensatie aan te vragen. Een gebaar dat met gemengde gevoelens is ontvangen, zeker door de inwoners van Kudelstaart, want Schiphol was per abuis vergeten aan hen de presentjes uit te delen.

Met de Kaagbaan buiten gebruik, ervaren omwonenden extra hinder van andere banen zoals de Zwanenburgbaan, de Buitenveldertbaan en de Aalsmeerbaan. Als tegemoetkoming mochten bewoners kosteloos cadeaus bestellen, maar in Kudelstaart ontving vrijwel niemand een uitnodiging. Een woordvoerder van Schiphol erkent het falen in de selectie van postcodegebieden en belooft dat de bewoners alsnog worden benaderd. Afgelopen woensdag viel de brief inderdaad op de deurmat in Kudelstaart. Dit initiatief markeert de eerste keer dat Schiphol op deze manier omwonenden tegemoetkomt tijdens onderhoud aan de Kaagbaan.

Gepubliceerd: 29 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×