Veiling voor uitbreiding LED-verlichting FC Aalsmeer

Aalsmeer – FC Aalsmeer houdt op vrijdag 8 maart een veiling om de trainingsfaciliteiten op het sportcomplex in de Hornmeer te verbeteren. In een poging om gelijke tred te houden met hun groeiende aantal teams, wil de club de installatie van LED-verlichting op twee nu nog onverlichte velden uitbreiden. Dit zal niet alleen meer trainingsruimte bieden voor de teams, maar ook de mogelijkheid bieden om ’s avonds te trainen tijdens de donkere maanden.

De gemeente ondersteunt dit initiatief door de financiering van de vervanging van de bestaande verlichting door energiezuinige LED-verlichting. Dit besluit zal niet alleen de club ten goede komen, maar ook een aanzienlijke besparing opleveren op de energiekosten. Bovendien zal een deel van de opbrengst van de veiling die om 19.30 uur start, worden gedoneerd aan Stichting Support Casper, ter ondersteuning van onderzoek naar Alvleesklierkanker. De avond zal worden opgeluisterd door niemand minder dan Hans van Breukelen.

Deze ontwikkelingen betekenen een belangrijke stap voorwaarts voor FC Aalsmeer, zowel op het gebied van sportieve faciliteiten als maatschappelijke betrokkenheid.

Foto: Pixabay (ter illustratie)

Gepubliceerd: 29 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×