Ook in 2024 een prachtige SeringenXperience

Aalsmeer – De SeringenXperience 2024, gepland op 23 maart en 6 en 23 april, biedt een unieke kans om de schoonheid van seringen te bewonderen. Westeinder Rondvaart organiseert speciale seringenvaartochten door de week en tijdens deze weekenden. Seringen zijn essentieel voor Aalsmeer als bloemenhandelscentrum, en de seringenteelt is een belangrijk onderdeel van het cultureel erfgoed van de regio.

De vaartocht begint met een ontdekkingstocht door de Westeinderplassen, waar het grootste deel van het jaar trekheesters zoals seringen en sneeuwballen groeien. Vervolgens wordt het productieproces van de seringen en sneeuwballen gedemonstreerd door lokale kwekers. Deelnemers kunnen genieten van de warmte van de kassen, koffie/thee en zelfs seringen kopen voor een ‘kwekersprijs’.

Deze unieke rondvaart biedt inzicht in de seringenteelt en laat bezoekers genieten van de prachtige natuur rondom de Westeinderplassen. De kosten zijn €17,50 inclusief consumptie, en de tocht duurt ongeveer 2 uur. Aanmelden kan bij Westeinder Rondvaart: info@westeinderrondvaart.nl.

Gepubliceerd: 29 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×