Inzamelingsactie voor jong Kudelstaarts gezin levert bijna €42.000 op

Kudelstaart – Op 26 januari j.l. verwelkomde Sharon, een 36-jarige moeder, een gezonde baby in de wereld. Echter, kort daarna moest ze een moedige strijd aangaan tegen een verraderlijke bacteriële infectie, die haar uiteindelijk uit het jonge gezin wegrukte. Nu staat haar partner Thimo, achtergelaten met hun pasgeboren dochter en hun 4-jarige zoontje, voor de uitdaging om verder te gaan zonder zijn geliefde vrouw.

Vrienden uit Kudelstaart hebben snel gereageerd en een inzamelingsactie op het GoFundMe-platform gestart om de jonge vader te ondersteunen. Binnen slechts 24 uur heeft de gemeenschap al ruim €20.000 opgehaald, ver boven het oorspronkelijke streefbedrag van €15.000. Uiteindelijk werd zelfs bijna €42.000,-. opgehaald en is de inzamelingsactie inmiddels gestopt.

“Plotseling moeten we nadenken over een begrafenis… het is een nachtmerrie. Hoe moeten we dit allemaal bekostigen? Thimo wil zijn geliefde vrouw een waardig afscheid geven. Ze verdient dit! Doe mee om dit jonge gezin, dat nu in diepe rouw is gedompeld, de uitvaart te geven die de jonge moeder verdient,” aldus de tekst van de campagne.

De steun van de gemeenschap heeft een krachtig signaal van medeleven en solidariteit uitgestraald in deze donkere tijd voor het gezin.

Gepubliceerd: 14 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×