Online enquête over toekomst De Waterlelie

Aalsmeer – In het kader van het vijftigjarig bestaan van zwembad De Waterlelie in Aalsmeer, wordt een belangrijke stap gezet om zijn toekomst vorm te geven. De gemeente overweegt namelijk of het tijd is voor een grondige renovatie of zelfs nieuwbouw. Om deze beslissing goed te ondersteunen, wordt er een online enquête gelanceerd waarbij inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart hun stem kunnen laten horen. Maar dat is niet alles. Ook vaste bezoekers van het zwembad worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit onderzoek.

De enquête is beschikbaar tot en met 29 februari op de participatiepagina van de gemeente Aalsmeer, bereikbaar via participatie.aalsmeer.nl. Of je kunt simpelweg de QR-code scannen om direct de vragenlijst in te vullen.

De uitvoering van dit onderzoek wordt gedaan door het gerenommeerde bureau Drijver & Partners, in nauwe samenwerking met de gemeente en Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer (ESA). De bevindingen zullen in de eerste helft van dit jaar worden gepresenteerd aan de gemeenteraad, waarbij jouw input van onschatbare waarde zal zijn voor de toekomst van dit geliefde zwembad.

Gepubliceerd: 14 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×