Laatste fase werk Uiterweg bereikt

Aalsmeer – Na intensieve nachtelijke werkzaamheden in de wqeek van 5 tot en met 9 februari, heeft aannemer Van Gelder de eerste twee fases van de werkzaamheden langs de Uiterweg succesvol afgerond. Dit omvatte het plaatsen van een damwand naast de Uiterweg ter hoogte van de Grundelweg. Nu breekt de derde en laatste fase aan, van 12 tot 23 februari, waarbij de damwand wordt afgewerkt met hout.

Tijdens deze fase zal er op werkdagen tussen 07:00 en 17:00 uur een halve rijbaanafzetting zijn op de Uiterweg tussen de Grundelweg en de Dirk Baardsebrug. Het verkeer wordt tijdens deze periode om-en-om langs het werk geleid, waardoor alle verkeersbewegingen mogelijk blijven, hoewel korte wachttijden kunnen voorkomen.

Voor actuele informatie over wegafzettingen, omleidingsroutes, en andere details zoals huisvuilophaling en nood- en hulpdiensten, raadt de aannemer aan om de VanGelderWerktApp te gebruiken. Deze app houdt de gebruikers op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden en eventuele wijzigingen in de verkeerssituatie.

Gepubliceerd: 14 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×