Onbeperkt Historisch Carnaval voor mensen met een beperking

Kudelstaart – Voor de tweede keer werd er tijdens de Carnavalsperiode in Kudelstaart een groot feest georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking in Dorpshuis ’t Podium. In samenwerking met Carnavalsvereniging De Pretpeurders en met ondersteuning van Ons Tweede Thuis organiseerde Stichting Dag van je Leven vrijdagmiddag 9 februari dit gezellige feest.

Net na de lunch kwamen er bussen van Stichting Veteraan Autobussen en Ons Tweede Thuis de eerste feestvierders al brengen. Clowns Fieps en Katootje vingen ze op en de gezelligheid kon beginnen. Iedereen zag er zeer feestelijk en grappig verkleed uit, maar Sofia in Hollandse klederdracht en Martijn als Obelix  werden door jeugdprins Mateusz uitgekozen als winnaars van de wedstrijd wie het leukst verkleed was. Zij kregen een echte oorkonde en onderscheiding uit handen van Prins Auke.

Zo’n 180 gasten hadden het erg naar hun zin. Ze dansten vrolijk mee op de nummers gezongen door René Eshuijs en gedraaid door geluidsman Björn. En uiteraard werden de nodige polonaises gelopen samen met de Prins, zijn hofhouding en enkele leden van de Raad van Elf. Na twee uurtjes feesten, gratis drankjes, chips, kaas, worst en een mooie button, ging iedereen moe en voldaan weer naar de dag- of woonvoorziening of naar huis.

Het werd een Onbeperkt Historisch Geslaagd Carnavalsfeestje dat zeker voor herhaling vatbaar is! En wil je meer zien van dit leuk feestje? Ga dan naar de Facebookpagina https://www.facebook.com/dagvanjeleven

Foto: Ragnar van Beek

Gepubliceerd: 13 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×