Gratis energiedisplays en bespaaradvies

Aalsmeer – Inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart kunnen nu profiteren van gratis energiedisplays en bespaaradvies, aangeboden door de gemeente. Met de stijgende energieprijzen in gedachten, biedt dit initiatief een praktische oplossing om energiekosten te verlagen. De gemeente heeft energiecoaches opgeleid om huurders te begeleiden bij het verminderen van hun energieverbruik.

Het aanvragen van een gratis energie-bespaargesprek geeft huurders toegang tot niet alleen advies, maar ook tot een energiedisplay. Dit apparaatje toont direct het energieverbruik en de kosten, waardoor huurders beter in staat zijn om energie-efficiënte beslissingen te nemen.

Belangrijk is wel dat huurders een geschikte slimme meter hebben, vanaf januari 2014, voor de energiedisplay om te werken. Energiecoaches kunnen dit verifiëren tijdens een huisbezoek. Het aanbod is beperkt, dus huurders wordt aangeraden snel een afspraak te maken via www.bespaarafspraak.nl/aalsmeer om gebruik te kunnen maken van deze waardevolle bron van besparingen.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 13 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×