Korenfestival Brulboeien in Kudelstaart

Kudelstaart – Op zondag 10 maart zal het dorpshuis van Kudelstaart bruisen van muzikaal talent, want Shanty- en Zeemanskoor De Brulboeien organiseert voor de vijfde keer een spetterend korenfestival. Het evenement, dat van 14.00 uur tot 17.30 uur plaatsvindt, belooft een gezellige middag te worden voor jong en oud.

De Brulboeien, die al meer dan 15 jaar een begrip zijn in Aalsmeer en omgeving, nemen het voortouw met hun kenmerkende shanty- en zeemansliederen. Met 28 zangers en 2 accordeonisten weten zij als geen ander hoe ze het publiek kunnen vermaken. Dit jaar hebben ze twee bijzondere gasten uitgenodigd om het festival nog specialer te maken.

Shantygroep Bruine Zeelen, opgericht in de winter van 1995 door leden van de watersportvereniging Bruynzeel in Zaandam, zal met 10 zangers en 5 muzikanten hun traditionele shantyliederen ten gehore brengen. Daarnaast zal popkoor Simply the Best uit Alphen aan den Rijn, bestaande uit 39 leden, het publiek betoveren met een mix van Nederlandse, Engelse, klassieke en musicalliedjes.

Elk koor zal twee keer 25 minuten optreden, waarna het festival wordt afgesloten met een samenzang waarbij het publiek kan meezingen. De zaal opent om 13.30 uur en de toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld om de kosten te dekken.

Gepubliceerd: 21 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×