Post-COVID lotgenotencontact

Aalsmeer – Participe Amstelland, team Aalsmeer, lanceert een initiatief om inwoners met langdurige COVID-19 klachten samen te brengen. Deze ‘zelfsupportgroep’, in samenwerking met PostCovid NL, biedt een platform voor mensen uit Aalsmeer en Kudelstaart om ervaringen te delen en elkaar te ondersteunen. Het doel is om positief van elkaar te leren en elkaar te steunen in het omgaan met de gevolgen van langdurige klachten na corona.

Of je nu behoefte hebt aan contact met lotgenoten of niet, Participe staat klaar om te helpen. Mail naar team.aalsmeer@participe.nu met vermelding ‘Post-COVID’ of bel Dyane Stam, maatschappelijk werker bij Participe Amstelland, op 06 13317626.

Voor degenen die zich betrokken voelen bij post-COVID gemeenschappen en interesse hebben in het leiden van gesprekken, biedt PostCovid NL de mogelijkheid om gespreksleider te worden. Meld je aan op postcovidnl.nl.

Foto: Pexels

Gepubliceerd: 25 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×