Pretpeurders verrast met taart

Aalsmeer –  Op Valentijnsdag verraste de lokale VVD-fractie zoals ieder jaar een groep vrijwilligers die zich lokaal verdienstelijk maken, met een grote taart. Dit keer was dat de carnavalsvereniging de Pretpeurders. Het VVD-raadslid Marjanne Vleghaar overhandigde de taart aan een afvaardiging van de carnavalsorganisatie, die de verrassing volledig onverwacht ontving.

De toekenning van de taart werd door Vleghaar benadrukt als erkenning voor de inzet van de Pretpeurders, die niet alleen het carnaval in Poelgilderdam organiseren, maar ook andere evenementen zoals het Sinterklaas- en Sint-Maartenfeest in Kudelstaart. Voormalig Prins Carnaval Richard van de Pretpeurders liet weten dat ze verrast waren, maar ook trots op deze originele blijk van waardering. De VVD-fractie benadrukte hiermee hun steun en erkenning voor de lokale vrijwilligers die de gemeenschap verbinden en versterken.

Gepubliceerd: 19 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×