Aandacht voor jezelf door te wandelen

Aalsmeer – Mantelzorg & Meer organiseert regelmatig de ‘Aandacht voor jezelf’ wandeling, waarbij zelfzorg centraal staat. Naast het zorgen voor anderen is het essentieel om ook goed voor jezelf te zorgen, met voldoende lichaamsbeweging en ontspanning. Tijdens deze wandeling worden wandelen en verschillende bewustwordingsoefeningen gecombineerd, zoals rustige fysieke oefeningen, ontspannings-, ademhalings- en mindfulness oefeningen.

Deze activiteit, die plaatsvindt in het Amsterdamse Bos, biedt deelnemers de kans om te genieten van de natuur terwijl ze op een ontspannen manier aan zelfzorg werken. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken, ervaringen uit te wisselen en te socializen.

De komende data voor deze wandelingen zijn: 23 april, 2 juni, 23 juli, 30 augustus (ochtenden) en 15 oktober (middag). Aanmelden voor deze activiteiten is verplicht en kan via e-mail, telefoon of het formulier op de website van Mantelzorg & Meer.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 19 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×