Storing openbare verlichting Mendelstraat

Aalsmeer – Op dit moment is er een storing in het stroomnet van de openbare verlichting. Hierdoor is de Mendelstraat ’s avonds niet verlicht. Netbeheerder Liander is druk bezig om de storing op te lossen. De verwachte hersteldatum is 4 maart. 

Voor het oplossen van de storing moet er spanning bij verschillende huishoudens worden afgesloten. Liander is verplicht dit minimaal drie weken van te voren aan te geven bij de bewoners. Daarnaast kampen zij met een capaciteitstekort. Daarom duurt het herstel langer.

Update: De onderhoudsaannemer gaat deze week 7 een overspanning maken vanaf de Zwarteweg waar wel spanning is in de masten naar de dichtstbijzijnde lichtmasten in de 3 hofjes van de Mendelstraat. Hierdoor zal er weer verlichting zijn in de hofjes. Tot de tijd dat Liander gaat meten en repareren (verwachting 4 maart a.s.) zal dit afdoende moeten zijn. Die mogelijkheid is er helaas niet voor het rijbaan gedeelte. U hoeft geen melding meer te maken in Fixi of telefonisch daar de situatie bij de gemeente bekend is.

Foto: Pexels

Gepubliceerd: 8 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×