Cruciaal weekend voor Aalsmeerse handballers: wel of geen Final4

Aalsmeer –Met slechts twee speelrondes te gaan in de BENE-League, wordt het uitermate spannend: wie haalt de Final4? Volendam staat met 28 punten op de derde plaats. Andere kanshebbers LIONS en GreenPark Aalsmeer volgen op respectievelijk één en twee punten van de Volendammers. Dit weekend zal beslissend zijn. Aalsmeer speelt zaterdag 2 maart om 20.00 uur in de Bloemhof tegen het al geplaatste Visé. De Nederlandse concurrenten Volendam en LIONS strijden ook voor een Final4-plek, met lastige wedstrijden voor de boeg.

De Belgische ploegen Achilles Bocholt en Visé hebben zich al verzekerd van een plek in de finales, terwijl de Nederlandse teams nog in de race zijn. Volgend weekend zal het lot van deze teams worden bepaald tijdens de laatste wedstrijden van de reguliere competitie. De Final4 begint op 23 en 24 maart en de eindstrijd staat gepland voor 6 of 7 april.

Gepubliceerd: 1 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×