Eerbetoon aan Bram Landzaat in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was er een herhaling te horen van een eerdere aflevering van ‘Door de Mangel’. In de uitzending van 8 mei 2023 was Rob Spring in ’t Veld te gast. De ongeduldige verenigings- en familieman vertelde heel actief te zijn bij fusieclub FC Aalsmeer. Hij stond aan de wieg van de samensmelting van RKAV en vv Aalsmeer. Dat was best wel een dingetje vertelde Springintveld, die toen al voorspelde dat de zondag-afdeling bij FC Aalsmeer zou gaan verdwijnen.

Op Tweede Paasdag is er opnieuw een herhaling te horen, maar wel een speciale. Op woensdag 6 maart jl.. is Bram Landzaat op 81-jarige leeftijd overleden. Bram is altijd een ware sportliefhebber geweest. Naast zijn passie voor voetbal was Landzaat actief betrokken
bij diverse culturele en maatschappelijke activiteiten in Aalsmeer. Zo was hij in de beginperiode van Radio Aalsmeer een van de programmamakers. Hij was mede presentator van het sportprogramma ‘Sportivi-tijd‘ en gaf wekelijks zijn visie op de lokale en landelijke sport in zijn eigen radiocolumn.

Bram Landzaat was belangrijk voor de Aalsmeerse (sport)gemeenschap en daarom zenden we als eerbetoon op 1 april (zeker geen grap) de aflevering van ‘Door de Mangel’ opnieuw uit.  Bram was tien jaar geleden op 10 maart te gast in de talkshow en noemde zichzelf destijds sportief, rustig, humoristisch en gedreven.

Op 8 april volgt weer een live uitzending met dan Ruben Piet als 419e gast.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Aalsmeer Vandaag

Gepubliceerd: 25 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×