'EchtWel' met kinderburgemeester en tekenaar

Donderdag 4 april bij ‘EchtWel’ komt Hans Rekelhof uit De Kwakel en hij kan super goed tekenen. Kinderen kunnen bij hem alleen of in groepjes komen tekenen. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, iedereen mag zichzelf zijn. Hans kijkt met de kinderen wat voor verhaal hun tekening vertelt. Zegt de tekening of de wijze waarop hij getekend is iets? Goed of minder goed bestaat niet, het gaat om plezier.

Ook kinderburgemeester Vera komt om 19.00 uur naar de studio, samen met Daniëlle en Isabella, leden van de Kinderraad. Esther en Sem bespreken de actuele onderwerpen zoals hoe we goed kunnen omgaan met energie.

Heb jij een vraag voor een van de gasten? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan via wwww.radioaalsmeer.nl overal ter wereld vanaf 19:00 uur.

Foto: Greet en Hans Rekelhof

Gepubliceerd: 2 april 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×