Gezellige activiteiten in buurthuis Hornmeer

Aalsmeer – Buurthuis Hornmeer in Aalsmeer biedt een vol programma voor alle leeftijden en iedereen is welkom, ongeacht of je uit de Hornmeer of ergens anders vandaan komt. Er staan verschillende activiteiten op het programma, waaronder spelletjesmiddagen, een koffie- en theecafé, buurtmaaltijden en buurtborrels.

Een opvallende toevoeging aan het programma is de nieuwe activiteit: de Buurtmaaltijd. Elke maand wordt er een smakelijke en gezonde maaltijd bereid door vrijwilligers samen met een professionele kok. De eerste maaltijd staat gepland op donderdag 28 maart vanaf 17.15 uur, met pasta op het menu. De kosten bedragen €7,50 per persoon inclusief frisdrank. Aanmelden is vereist via buurthuishornmeer@gmail.com of in het Buurthuis zelf.

Daarnaast is er elke laatste donderdag van de maand de BuurtBorrel, waar je van 20.00 uur tot 23.30 uur kunt genieten van een drankje en gezelligheid.

Het Buurthuis zoekt ook vrijwilligers om te helpen bij deze activiteiten. Of je nu regelmatig wilt bijspringen of af en toe wilt helpen, alle hulp is welkom. Kom langs tijdens de activiteiten of stuur een e-mail om je aan te melden als vrijwilliger.

Gepubliceerd: 15 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×