Komend weekend bloemenfeest in Flower Art Museum

Aalsmeer – Vrijdag 22 maart maken de cursisten van de opleiding International Master Florist van het Boerma instituut hun examenopdrachten in het Flower Art Museum. Dit vindt plaats onder leiding van de Duitse meesterbinder Gregor Lersch. Op deze dag kunnen bezoekers de cursisten aan het werk zien terwijl zij hun bloemstukken maken. Zaterdag 23 en zondag 24 maart zijn de arrangementen te bewonderen tijdens de reguliere openingstijden.

Het museum is al deze dagen open van 13.00 – 17.00 uur en te bezoeken voor de gebruikelijke entreeprijzen. Adres: Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren). Gratis parkeren voor de deur.

Gepubliceerd: 20 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×