Paasfeest op Kinderboerderij Boerenvreugd

Aalsmeer – Op maandag 1 april, Tweede Paasdag, wordt op kinderboerderij Boerenvreugd in Aalsmeer het paasfeest gevierd. Kinderen kunnen traditiegetrouw meedoen aan de eierbingo, waarbij de jongsten plaatjes kunnen bingoën en de oudere kinderen met cijfers spelen. Bij een volle bingokaart wacht voor elk kind een heerlijke traktatie.

Tijdens het feest zal de paashaas rondhuppelen op de boerderij en kunnen kinderen met hem op de foto. Ook is er een knutseltent waar vrolijke paashaasjes gemaakt kunnen worden. De activiteiten vinden plaats van 10.00 tot 13.00 uur. Hoewel er geen extra kosten zijn voor de activiteiten, staat spaarvarken Beer klaar om donaties (contant of via QR-code) te ontvangen.

Na de festiviteiten blijft de boerderij open tot 16.30 uur, zodat gezinnen kunnen genieten van de speeltuin, de dieren kunnen bekijken en zelfs een bezoekje kunnen brengen aan de jonge geitjes en lammetjes in de wei. Een gezellig paasuitje voor het hele gezin bij kinderboerderij Boerenvreugd aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer.

Gepubliceerd: 24 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×