Dit jaar geen tweede editie 'Live on The Rock'

Aalsmeer – Live on The Rock zal dit jaar niet terugkeren naar het Surfeiland in Aalsmeer, zo meldt Stichting Friends On The Rock. Het tweedaagse zomerevenement, dat vorig jaar met Gerard Joling als hoofdact van start ging, krijgt geen vervolg vanwege organisatorische redenen. De woordvoerster van de stichting legt uit dat het event veel voorbereiding vergt en dat de organisatie momenteel bezig is om het nog beter te positioneren voor een mogelijk terugkerend evenement volgend jaar.

Hoewel de woordvoerster geen details deelt over eventuele financiële redenen, was de eerste editie vorig jaar gedeeltelijk uitverkocht op zaterdag, terwijl er op zondagmiddag nog onverkochte tickets waren. Klachten over beperkte toegang tot het strand en late vergunningverlening werden geuit, wat tot vragen in de lokale politiek leidde.

Ook de toekomst van Plaspop, een ander bekend evenement in Aalsmeer, is onzeker. De organisatie werkt aan vergunningen, maar heeft te maken met uitdagingen, zoals recente uitspraken van gemeentelijke functionarissen die suggereren dat het festival dit jaar mogelijk niet zal plaatsvinden vanwege organisatorische kwesties bij de nieuwe vrijwilligersorganisatie.

Bron: Nieuws in Aalsmeer

Foto: Nieuws in Aalsmeer

Gepubliceerd: 24 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×