Verkoopdag op de Historische Tuin

Aalsmeer – Op zaterdag 23 maart organiseert museum Historische Tuin Aalsmeer zijn jaarlijkse Verkoopdag. Dit evenement is bekend om zijn hoogwaardige en ambachtelijke tuinartikelen tegen aantrekkelijke prijzen. Het assortiment omvat onder andere groenblijvende haagbeplanting, diverse prunussoorten, struikrozen in verschillende kleuren, klimplanten, fruitbomen, coniferen, rododendrons en meer.

De Verkoopdag begint om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Medewerkers staan klaar om bezoekers te adviseren en te helpen met het transporteren van aankopen naar hun auto’s. De Historische Tuin bevindt zich aan het Praamplein, met een openbaar parkeerterrein in de buurt.

Na de Verkoopdag gaat de Historische Tuin vanaf 30 maart weer zes dagen per week open voor publiek. Het openingsweekend, bekend als het Seringenweekend, vindt plaats op zaterdag 30 maart, zondag 31 maart en maandag 1 april. Bezoekers kunnen genieten van bloeiende seringen, demonstraties, films, rondleidingen en meer. Op zaterdag is het museum open van 10.00 tot 16.30 uur, op zondag en maandag van 12.00 tot 16.30 uur. Voor meer informatie, bezoek www.historischetuinaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 18 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×