Bewonersoverleg Kudelstaart

Kudelstaart – Vijf keer per jaar vindt er een avond plaats in het Dorpshuis van Kudelstaart. Alle inwoners van Kudelstaart zijn dan welkom om te praten over zaken aangaande het dorp. Maandagavond 22 april is er weer een bijeenkomst. Er zijn een aantal vaste onderdelen, waaronder bijvoorbeeld de bouwplannen, de speeltuintjes en de groenvoorziening, ook de perikelen rondom Schiphol hebben meestal een vaste plek. Dorpsraad voorzitter Jaap Overbeek leidt de avond.

Normaliter is het overleg altijd op een laatste maandag van de maand. Dit keer is het iets eerder in verband met de meivakantie. Op de agenda staan de een grote diversiteit aan onderwerpen. De hele agenda vindt u op de facebookpagina van InKudelstaart of Dorpsraad Kudelstaart. De avond start om 20.00 uur in Dorpshuis ‘Het Podium’ aan de Kudelstaartseweg.

Foto: A&K THUIS

Gepubliceerd: 16 april 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×