Tweede Buurtmaaltijd in Hornmeer

Aalsmeer – Wist je dat je maandelijks in het Buurthuis Hornmeer terecht kunt voor een Buurtmaaltijd? Een lekkere, gezonde maaltijd met buren en (on)bekenden. Na het succes van de eerste Buurtmaaltijd in maart, is 23 april ook iedereen weer welkom in Buurthuis Hornmeer.

Op dinsdag 23 april aanstaande wordt er vers en gezond gekookt, voor iedereen die wil mee eten. Gasten kunnen genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht, inclusief frisdrank, voor slechts €7,50. De inloop is om 17.15 uur in het Buurthuis aan Dreef 1 en de maaltijd start om 18.00 uur.

Naast genieten van het eten is het ook een gezellig samenzijn in goed gezelschap. Neem uw bekenden en buren gerust mee. Aanmelden is noodzakelijk via buurthuishornmeer@gmail.com en kan tot en met zaterdag 20 april.

Gepubliceerd: 16 april 2024 om 19:17 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×