Zonovergoten modeshow Aalsmeer Centrum trok veel bekijks

Voor de derde keer werd in Aalsmeer Centrum een Fashion Event georganiseerd met modeshows waar de kleding- en schoenenzaken uit Aalsmeer Centrum hun bijdrage aan leverden. Zaterdag 13 april werd het Molenplein omgetoverd tot catwalk waar de modellen de laatste trends aan het flink toegestroomde publiek lieten zien. Dertig enthousiaste heren, dames en kinderen toonden om 13.00 uur en 15.00 uur de mooiste kleding, schoenen, tassen en zonnebrillen van Big L, diEMode, Eyecare Ed Kriek Optiek, Gentlemen’s Place, Henrita Footwear, Jill’s Boutique, Shoeby, Siphra’s Studio, Trouw! Bruidsmode, Van der Schilden Lingerie en Wereldwinkel Aalsmeer.

Bonnie St. Claire
Presentator en zanger Devon Donovan praatte alles met flair aan elkaar en trad ook nog op. Niemand minder dan de in Aalsmeer woonachtige Bonnie St. Claire liep ook mee als model op de catwalk en trad belangeloos op voor haar dorpsgenoten. Door de leuke muziek, de mooie modellen, de modieuze kleding, schoenen en accessoires en het prachtige weer werd het een gezellige boel op het Molenplein.

Fashioncheques
Op het plein konden kinderen zich vermaken met spelletjes en zich laten schminken. Korenmolen De Leeuw verkocht lekkere poffertjes en klanten die die zaterdag iets kochten bij één van de deelnemende winkels maakten kans op een fashioncheque te besteden in Aalsmeer Centrum. Nève van der Lip en Irma Severijn wonnen een cheque van € 50,- en de hoofdprijs van € 100,- ging naar Jannie Kamerman.

Foto: Erik de Rijk Fotografie

Gepubliceerd: 16 april 2024 om 17:41 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×