‘Door de Mangel’ weer live met Ruben Piet

In de 418e live aflevering van ‘Door de Mangel’ was op 18 maart brandweerman Bob van der Laarse te gast. De 50-jarige in Kudelstaart opgegroeide Van der Laarse is al 22 jaar lid van de Aalsmeerse vrijwillige brandweer. Zo heeft hij de huisstijl van Radio Aalsmeer ontworpen, maar ook van andere organisaties, bedrijven en scholen is hij de bedenker van de vormgeving. In zijn spaarzame vrije tijd stookt hij graag de barbecue op om lekker eten te maken voor familie en vrienden.

Daarna waren twee herhalingen te horen: Rob Spring in ’t Veld op 25 maart en op tweede paasdag een eerbetoon aan de onlangs overleden Bram Landzaat.

Komende maandag 8 april om 19.00 uur is het echter weer tijd voor een nieuwe live aflevering met deze keer als 419e gast Ruben Piet. Hij is bekend van de Feestweek en Bob wil dan ook graag weten hoe de toekomst van deze jaarlijkse happening uitziet.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Ruben Piet

Gepubliceerd: 2 april 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×