'Echt Esther' over keuzes maken

Keuzes maken, daarover gaat Esther Sparnaaij in haar programma ‘Echt Esther’ donderdag 11 april om 18.00 uur (let op nieuwe tijd!) praten met singer songwriter en schrijfster Marjolein den Adel, holistisch therapeut Sandrine Kwast en coach Fanny Willems,  In hoeverre zijn jouw keuzes in overeenstemming met jouw hartenwensen? Hoe beter je leven past bij jouw doel in dit leven, hoe minder stress je zult ervaren. Dat klinkt misschien een beetje over de top.

Zo ingewikkeld is het niet. Onze vader zei altijd al: “Zorg dat je werk je hobby is, dan hoef je nooit te werken!” Papa heeft gelijk. Ik hoor jullie nu lachen: “Es zo letterlijk hoef je het niet in praktijk te brengen, want ik heb nu ‘alleen’ mijn hobby!”

‘Lach maar, wie het laatst lacht, lacht het best!’ Die hobby en alles wat erbij hoort… het is mijn anker. Ik studeerde journalistiek en wilde als kind al journalist worden. Mijn grootste supporter haakte helaas vroegtijdig af. Zo luchtig als nu beschreven was het zeker niet, mam je wordt gemist.

We hadden het over keuzes maken? Jazeker, in hoeverre draagt dat wat jij doet met jouw tijd bij aan wat je wilt bereiken? Waar wordt jij blij van? Of de MBTI zou stellen: ‘Waar krijg jij energie van?’

Ben je nu al nieuwsgierig, maar denk je kritisch is er ook nog een vleugje Aalsmeer? Jazeker dat is er ook. Joke van der Zee is er ook even voor gaan zitten en heeft een column geschreven over Keuzes maken.

Is er nu nog iets wat jou tegenhoudt om donderdag om ZES UUR de radio aan te zetten? Esther hoopt het niet want haar gasten komen met de auto en de trein van ver om onze studio te bereiken en Marjolein gaat ook nog live zingen!

Tune jij ook in? Let op, het tijdstip is veranderd. Ze gaan live om 18:00 uur. Heb jij een vraag voor een van deze dames? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl

Foto: Marjolein den Adel

Gepubliceerd: 8 april 2024 om 12:35 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×