Installateur Stefan Verbeek in ‘Door de Mangel’

Op 8 april was Ruben Piet te gast in de  419e aflevering van ‘Door de Mangel’. Hij is bekend van de Feestweek, maar daarnaast is hij jaren lang actief geweest bij de vrijwillige brandweer Aalsmeer, waarvoor hij  in 2012 een lintje heeft gekregen. Na jaren voor een baas in de beveiligingswereld actief geweest te zijn, is hij uiteindelijk voor zichzelf begonnen. Hij omschreef zichzelf als: ondernemend, loyaal en stronteigenwijs.

Natuurlijk heeft Ruben ook een opvolger gezocht en gevonden. De 37-jarige Kudelstaarter Stefan Verbeek schuift vanavond bij ons achter de microfoon. Naast zijn eigen installatiebedrijf is Stefan actief bij de vrijwillige brandweer en de Aalsmeerse Feestweek. De vraag die Ruben Piet hem voorlegt is hoe hij dat allemaal kan combineren met zijn gezin. Heb jij ook een vraag voor Stefan, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl, of bel tijdens de live uitzending op maandagavond naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Stefan Verbeek

Gepubliceerd: 11 april 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×