'Echt Esther': Zingend van pad veranderen

‘Echt Esther’ heeft donderdag 18 april om 18.00 uur René Hogenes en Gillyan, de zingende barkeepster, te gast.

René leert ondernemers en andere professionals hun kennis razendsnel op exportniveau te brengen door speed reading. Dat zijn gedreven mensen die streven naar topprestaties, maar daarbij op hun pad stress, tegenslag, vermoeidheid, onmacht en financiële uitdagingen tegenkomen. Daar heeft hij een programma voor ontwikkeld ‘Game Changer’. Als Game Changer verander je de regels van het spel, en is stress alleen een signaal dat je je aanpak radicaal verandert. ‘Je weet dan hoe je switcht van onmacht naar invloed, van vermoeidheid naar overvloed aan energie, en je wisselt je horloge om voor een kompas.’

Gillyan is te vinden in de horeca, daar werkt zij als, ‘de Zingende Barkeepster’. Ze doet dit al bijna 20 jaar, startte in de Jordaan. En zoveel jaar later is het nog steeds een geweldige combinatie. Na een klein uitstapje terug naar kantoor, is zij vorig jaar toch weer de horeca ingegaan in Halfweg. De Zingende Barkeepster is ondertussen ook ‘de Zingende Bediende’ geworden.

Je kunt live mee luisteren op donderdag 18/4 vanaf 19:00 uur, overal ter wereld, via www.radioaalsmeer.nl. Heb jij ook een bijzonder project, passie of verhaal, mail dan ook naar esther@radioaalsmeer.nl. Wie weet ontmoet je Esther binnenkort live.

 

Foto: René Hogenes

Gepubliceerd: 15 april 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×