'That's Life' met poppentheater en meer

De uitzending van ‘That’s Life’ van vrijdag 19 april tussen 20.00 en 22.00 uur vangt aan met Gerard Zelen van Poppentheater Zelen. Hoe leuk is het dat Gerard met zijn kleinkinderen het kunst- en cultuurprogramma komt openen met een echt poppenkast spel. Met heel zijn hart zet Gerard zich in om het prachtige poppenspel in leven te houden.

Daarna gaat programmamaakster Jenny Piet en technicus Adrie de Rooij in op de kunstroute van Nieuwkoop en omgeving, die tijdens de Pinksterdagen hun 20-jarige bestaan vieren. Loekie Rijlaarsdam, de oprichter van de route, komt naar de studio. Maar ook Bram Kranenburg en Riet van Veeren, beiden leden uit het huidige bestuur. Ze gaan een digitale wandeling door de route maken met waar veel te zien is, dus kijk mee via TV Aalsmeer.

En natuurlijk is er aandacht voor muziek en meer. Kijk mee en laat je inspireren over kunst en cultuur uit de regio.

Foto: Poppentheater Zelen

Gepubliceerd: 15 april 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×