Radio Aalsmeer live bij Sport & Cultuur Festival

Zondag 21 april is het team van Radio Aalsmeer aanwezig op het Sport & Cultuur Festival bij Zwembad de Waterlelie. Vanaf 11.00 uur wordt er door het team van Radio Aalsmeer live verslag gedaan van alle festiviteiten die gedurende de dag plaats vinden.

Kom langs op zondag 21 april en geniet van een scala aan gratis activiteiten en festiviteiten! Dit jaar wordt 10 jaar Cultuurpunt Aalsmeer en 50 jaar Zwembad De Waterlelie wat het festival extra speciaal maakt. Met meer dan 40 deelnemende sport- en cultuurverenigingen belooft het een dag vol entertainment te worden. En vergeet niet te genieten van live optredens en heerlijk eten van diverse foodtrucks.

Het wordt een gezellige uitzending met diverse gasten en interessante interviews.

De rechtstreekse uitzending van de Sport en Cultuur Festival kunt u beluisteren en bekijken TV Aalsmeer of via de website op zondag 21 april van 11.00 tot 17.00 uur.

Foto: Sport & Cultuur Festival

Gepubliceerd: 15 april 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×