Nederlandse Top 10 eenmalig zaterdagmiddag

Vanwege de live locatie-uitzending van het Sport & Cultuur Festival, dat zondag 21 april plaatsvindt in Sportcentrum De Waterlelie, wordt de uitzending van de Nederlandse Top 10 eenmalig verschoven naar zaterdagmiddag 14.00 uur. Dit is mogelijk omdat DownTown Radio deze maand vervalt.

Dan presenteert Meindert van der Zwaard weer het overzicht van ‘De Nederlandse Top 10’, de muzikale lijst van de tien populairste en meest succesvolle Nederlandse producties uit de hitparade van vandaag. Je hoort de nummers 10 t/m 1, netjes op een rij in de juiste volgorde. Staat Joost Klein nog op nummer 1? Wat heeft Douwe Bob te verliezen? Wie doen alles nog steeds op gevoel? Alle rangen en standen hoor je in het wekelijkse overzicht.

Tussendoor is er tijd voor muzikale tips voor de lijst van volgende week. Ook hoor je een grote hit van Nederlandse bodem uit het verleden voorbij komen. Binnen een uur ben je weer volledig op de hoogte! Terugluisteren kan ook: via radioaalsmeer.nl/gemist

Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 16 april 2024 om 9:20 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×