Schilder Stefan Blokzijl in ‘Door de Mangel’

Op 15 april was de 37-jarige Stefan Verbeek de 420 e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Naast zijn eigen installatiebedrijf is Stefan actief bij de professionele brandweer in Amsterdam, de vrijwillige brandweer in Aalsmeer en de Feestweek. De Kudelstaarter is een groot fan van de Formule 1 en Max Verstappen en zou graag ooit eens naar Disney World in Amerika gaan. Stefan noemde zichzelf eigenwijs, ambitieus en staat altijd klaar voor anderen.

Natuurlijk heeft Stefan ook een opvolger gezocht en gevonden. Het leuke is dat hij een naamgenoot heeft gevonden: Stefan Blokzijl. Hij komt 22 april om 19.00 uur naar de studio. Hij is een ondernemer met twee bedrijven en schildert er onder andere lustig op los. Stefan wil graag weten hoe hij dat allemaal combineert.

Heb jij ook een vraag voor Stefan, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl, of bel tijdens de live uitzending op maandagavond naar: 0297-325858.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 16 april 2024 om 9:29 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×