'Kom in de Kas' druk bezocht

Aalsmeer – Op 6 en 7 april trok het jaarlijkse evenement ‘Kom in de Kas’ maar liefst 168.000 bezoekers naar de kassen verspreid over 18 regio’s in Nederland. Ook in de regio Aalsmeer konden op zaterdag meerdere kwekerijen bezicht worden.  Landelijk openden bijna 115 kwekers hun deuren voor het publiek, dat in groten getale op het mooie lenteweer afkwam. Het thema van de 46e editie was “Groene Liefde”, waarbij de passie voor de sector en duurzaamheid centraal stond.

Bezoekers konden niet alleen genieten van de prachtige producten uit de kassen, maar ook van verschillende activiteiten en innovaties. Kwekers deelden vol enthousiasme hun kennis over duurzame praktijken, zoals het gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen en aardwarmte voor verwarming. Daarnaast waren er voor jong en oud diverse activiteiten georganiseerd, van proeverijen tot bloemschikken en speurtochten door de kas.

Het succes van ‘Kom in de Kas’ toont de interesse en waardering van het publiek voor de tuinbouwsector en haar inspanningen op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Foto: Rolf van Koppen Fotografie

Gepubliceerd: 7 april 2024 om 20:39 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×