Oldtimertourrit startte in Kudelstaart

Kudelstaart – Op tweede paasdag rond 10.00 uur in de ochtend stonden er massa’s oldtimers in Kudelstaart. Het weer was gelukkig beter dan voorspeld en de auto’s trokken dan ook flink wat bekijks. Rijders kwamen vanuit het hele land. Enkelen combineerden het evenement met een bezoek aan vrienden in Kudelstaart en anderen waren er alleen voor vandaag.

De rit is georgansieerd door de Nederlandse Ford Taunus M club en de Engelse Fordclub. Het is de eerste keer dat deze partijen dit gezamenlijk doen. Na een kop koffie en een welkomstwoord vertrok de stoet rond 11.00 uur van het terrein van Forddealer de Hartog voor de rit. De route ging zowel over dijken en landelijke wegen alsmede door stedelijk locaties in het waterrijke gebied van de Randstad. De organisatie hoopt hier een jaarlijks terugkerend event van te maken.

Foto: InKudelstaart

Gepubliceerd: 1 april 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×