Druk paasfeest bij kinderboerderij Boerenvreugd

Aalsmeer – Op tweede paasdag trok kinderboerderij Boerenvreugd veel bezoekers tijdens hun vrolijke paasfeest in de Hornmeer. De traditionele eierbingo was een hit onder de jonge bezoekers, die enthousiast op zoek gingen naar eieren met nummers en plaatjes in de speeltuin. Een volle bingokaart werd beloond met een heerlijke traktatie voor alle deelnemers.

Naast de eierbingo konden kinderen genieten van een ontmoeting met de paashaas en werden er talloze foto’s gemaakt. Ook het knutselhoekje was populair, waar de mooiste paashaasjes werden gemaakt en mee naar huis genomen konden worden.
Martine Noordhoek van Boerenvreugd: “We kijken terug op een zeer geslaagd paasevenement met veel plezier en creativiteit voor jong en oud!”

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 1 april 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×