Blije winnaars Paashazenspeurtocht Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – Op paaszaterdag 30 maart konden kinderen in de etalages van verschillende winkels paashaasjes zoeken met daarop een letter. Ondanks het slechte weer waren er toch nog veertig kinderen met hun ouders de speurtocht aan het lopen. Op zoek naar de vijftien letters werden ze muzikaal ‘bijgestaan’ door een heus Paashazenorkestje, dat bij het ontbreken van het zonnetje ook het winkelend publiek nog wat vrolijkheid probeerde te brengen. Mensen die ondanks de regen toch op pad gingen voor hun paasinkopen werden verwend door een lekker chocolade eitje die uitgedeeld werden door de enthousiaste paashaasjes.

Het woord dat met alle letters werd gevormd was ‘Aalsmeers Haasje’. Een moeilijke oplossing, maar gelukkig had bijna iedereen het goed. De grote chocolade paashazen, een boek en een schattig konijnentasje werden gewonnen door Lucas de Vos, Fenne Zandvliet, Lincy, Senn Gaus, Stef Daemen en Annique Elstgeest.

Deze prijzen werden als service aan het einde van de zaterdagmiddag bij de jonge winnaars thuis gebracht, zodat de kinderen er nog met Pasen van konden genieten.

Foto: Ilse Zethof

Gepubliceerd: 2 april 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×