Radio en TV Aalsmeer live bij dodenherdenking 4 mei

Ook dit jaar is Radio en TV Aalsmeer weer aanwezig bij de herdenkingsdienst in het Raadhuis van Aalsmeer op 4 mei. Zaterdag kunt u tussen 18.30 uur en 20.30 uur weer inschakelen voor een interessant voor- en naprogramma met allerlei interviews en de live registratie van de herdenking.

De presentatie is weer in handen van Lianda van der Schilden. Zij ontvangt Hermen de Graaf over de keerzijde van de strijd aan beide kanten. Ook leerkracht Merel Meijdam sluit aan om het te hebben over de gedichten die haar leerlingen hebben geschreven voor de herdenking.

En uiteraard hoopt TV Aalsmeer de burgemeester weer te mogen spreken over de herdenking van dit jaar.

Gepubliceerd: 30 april 2024 om 12:07 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×