Speciale Hortensia Bustour met Historische Tuin

Aalsmeer – In 2024 staat de hortensia centraal bij Historische Tuin Aalsmeer. Dit veelzijdige plantje wordt geëerd met een speciale Hortensia Bustour op zaterdag 20 april. Deelnemers worden per historische bus van Maarse & Kroon naar drie lokale hortensiakwekerijen gebracht. Deze bedrijven staan bekend om hun innovatie en duurzaamheid in het kweken van prachtige hortensia’s. Begeleid door een gids van Historische Tuin, belooft de tour niet alleen een educatieve ervaring, maar ook een visueel feestje.

De rit wordt verzorgd door een klassieke Leyland-Verheul bus uit 1960, eigendom van Stichting Veteraan Autobussen. Naast de kwekerijbezoeken is er tijd om het tuinbouwmuseum te verkennen, waar dit jaar maar liefst 200 hortensiasoorten te bewonderen zijn. Tickets zijn beschikbaar voor €17,50 per persoon, inclusief busvervoer en toegang tot de Historische Tuin en verkrijgbaar via de website van Historische Tuin Aalsmeer!

Gepubliceerd: 9 april 2024 om 19:09 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×