Succesvolle stylingsessie voor winnaressen tombola

Aalsmeer – Op 4 april kwamen Maaike en Aletta bij Nicole’s Choice in Ophelialaan bijeen voor een exclusieve stylingsessie met personal styliste Anna van der Hoeven. De twee gelukkige winnaressen waren gekozen uit de tombola tijdens het Festival van Nieuwe Verbindingen op 8 maart.

Aletta, een ondernemer, zocht naar een nieuwe look na een uitdagende periode, terwijl Maaike, een hondenprofessional, professioneel wilde ogen zonder haar comfort op te geven. Anna toonde hen diverse stijlopties, inclusief het transformeren van outfits met verschillende kledingstukcombinaties.

Beide dames waren verrast te ontdekken dat de winkel eigenlijk een tweedehandswinkel is. Na de sessie overwegen ze zelfs samen te werken. Nicole bedankte hen met prachtige kleding en gulle geschenken. In het najaar plannen Maaike en Aletta terug te komen voor een najaarslook.

Gepubliceerd: 9 april 2024 om 18:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×