Aalsmeer domineert eerste finalewedstrijd

Aalsmeer – De handballers van Green Park Aalsmeer hebben de eerste finalewedstrijd voor het landskampioenschap tegen Lions overtuigend gewonnen met 37-25 in de best-of-3-serie. De teams zijn dit seizoen al drie keer eerder tegen elkaar uitgekomen. Twee van die ontmoetingen eindigden onbeslist, en Aalsmeer won de laatste wedstrijd ruim met 23-30 in Sittard.

In ‘De Bloemhof’ bleek Aalsmeer opnieuw veel te sterk. Donny Vink blonk uit met acht goals voor de rust, en samen met de uitstekende verdediging van Pepijn Michielsen stond het team halverwege al op een comfortabele voorsprong van 20-13. Na de rust liep het verschil verder op, met Vink als topscorer van de wedstrijd met twaalf treffers.

De tweede wedstrijd in de best-of-3-serie wordt op zondag 2 juni om 13.30 uur gespeeld in Sittard. Weten de mannen van trainer/coach Wai Wong die wedstrijd te winnen dan is het landskampioen binnen!

Gepubliceerd: 25 mei 2024 om 21:16 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×