‘Door de Mangel’ ontvangt Susan Dokter

Afgelopen maandag klonken bijzondere geluiden in de studio van Radio Aalsmeer. De 51-jarige Sandra Mantel was namelijk de 424 e gast in ‘Door de Mangel’. Zij is bewustzijnscoach, onder andere door gebruik te maken van klankhealing, access bars, reiki en aromatherapie. Sandra kon niet echt aangeven welke behandeling het meest helend is, maar sprak toch een lichte voorkeur uit voor access bars. De Kudelstaartse omschreef zichzelf als liefdevol, intuïtief en verbindend.

Om een opvolger te vinden heeft Sandra het over een andere boeg gegooid en Susan Dokter gevraagd als volgende gast. Zij kent haar via het Zaai-project. Susan zit in de designhoek. Mantel wil van deze designarchitect weten wat haar ultieme droomproject is voor
StudioDoks.

Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 3 juni vanaf 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Susan, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl, of bel tijdens de live uitzending op maandagavond naar: 0297-325858.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Susan Dokter

Gepubliceerd: 27 mei 2024 om 22:21 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×