'Aalsmeer by Night' gaat weer 'Back to the Seventies'

Het is al weer een tijdje geleden maar donderdag 30 mei gaat ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer weer eens volledig ‘Back to the Seventies’.
Presentator Meindert van der Zwaard duikt vanaf 20.00 uur in de muziek van de jaren 70! Hij draait de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1970-1979. Welk soort muziek was toen populair? Je hoort niet alleen de hits van toen maar ook veel vergeten muzikale pareltjes uit die tijd! Ook ‘Aalsmeer Easy – Lekkere rustige muziek tot aan middernacht’ staat in het laatste uur van deze donderdag in het teken van de muziek uit de jaren 70.
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.
Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 27 mei 2024 om 21:15 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×