‘Door de Mangel’ gaat op de helende toer

In de 422e aflevering van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ was de 33-jarige Kudelstaartse Mariëlle Beun te gast. Zij studeerde 10 jaar aan de Lucia Martens Dansacademie, maar kwam uiteindelijk in de communicatie en marketingwereld terecht.
Daarnaast ‘doet zij iets met cacao’. “Door het drinken van pure cacao vermengd met water wordt je rustig, het geeft ontspanning en dit helpt om in balans te blijven”, vertelde de goedlachse Cacao Ceremonie facilitator.

Natuurlijk is ook Mariëlle op zoek gegaan naar een opvolger. Zij heeft Sandra Mantel beried gevonden om maandag 27 mei aan te schuiven in de studio. Mariëlle kent haar sinds kort, maar heeft een ‘spirituele klik’ met haar. Zij zijn beide bezig met healing en bewustwording. Sandra is bewustzijnscoach en doet aan klankhealing, access bars, reiki en aromatherapie. Mariëlle wil graag van haar horen welke behandeling het meest helend is. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 27 mei vanaf 19.00 uur,

Heb jij ook een vraag voor Sandra, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl, of bel tijdens de live uitzending op maandagavond naar: 0297-325858.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Sandra Mantel

Gepubliceerd: 21 mei 2024 om 11:34 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×