Herhaling 'Echt Esther' over keuzes maken

Maandag 27 mei is er om 18.00 uur een herhaling te horen van ‘Echt Esther’.  Esther Sparnaaij sprak met haar gasten, singer songwriter en schrijfster Marjolein den Adel, holistisch therapeut Sandrine Kwast en coach Fanny Willems, over keuzes maken. Over de strijd tussen hoofd en hart. Intuïtie versus je gedachten die je kunnen beperken. De angst die je voelt om iets te doen of veranderen terwijl je “ergens” diep van binnen wel weet wat het beste voor je is. Keuzes maken op basis van je intuïtie is lastig. Eng ook. En mensen kunnen er ook nog eens allerlei oordelen over hebben. Een enorme uitdaging dus!

Ze spraken over inspirerende boeken en over onze persoonlijke ervaringen. Zoals de stap naar ondernemerschap, uit een relatie stappen en het pad als medium. Heel verschillende dingen maar ook hebben ze iets gemeen: ze brengen je richting een doel, wat soms helemaal nog niet duidelijk hoeft te zijn.

Het opent wegen en zorgt voor een gevoel van flow. En daarin zijn we op ons best. Dat wil niet zeggen dat er alleen maar geluk en zaligheid is. Er blijven tegenslagen komen. Maar wanneer je afgestemd blijft op je gevoel en dat durft te blijven volgen, ontstaat er ruimte. Om te dealen met datgene waar je mee te maken krijgt. En vertrouwen op dat het uiteindelijk goedkomt, het je verder brengt.

Kortom: een volle uitzending en vooral inspirerend met deze vrouwen

 

 

Gepubliceerd: 20 mei 2024 om 11:21 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×