'Groene Boost' voor 125 kwetsbare gezinnen op Wereld Plantendag

Aalsmeer – Ter ere van Wereld Plantendag op 18 mei deelt Stichting ANDERS Amstelland een ‘Groene Boost’ uit aan 125 kwetsbare gezinnen in de regio. De gezinnen ontvangen een pakket Air So Pure®- en buitenplanten om hun woning en buitenruimte te vergroenen. Deze actie, mogelijk gemaakt door steun van de Dutch Flower Foundation en diverse kwekers, brengt de natuur binnen handbereik van mensen die dit goed kunnen gebruiken, zoals die onder bewind staan of klant zijn bij de voedselbank.

Het belang van groen in huis voor ontspanning en een gezonde leefomgeving is groot, vooral voor kwetsbare gezinnen. Stichting ANDERS Amstelland is dankbaar voor de steun van de partners, die het mogelijk hebben gemaakt deze gezinnen te verrassen. Koen Persoon, regioleider van Stichting ANDERS Amstelland, benadrukt dat deze actie het verschil kan maken tussen een huis en een thuis voor de doelgroep. De organisatie kijkt ernaar uit om de gezinnen te verrassen en hen te laten genieten van de positieve effecten van groen in en om het huis.

Gepubliceerd: 16 mei 2024 om 21:42 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×