Groene verrassing voor Galvaniflat en Edisonflat

Kudelstaart – Op zaterdag 11 mei werden de bewoners van de Galvaniflat en Edisonflat in Kudelstaart verrast met een groene actie. De woningcorporatie Eigen Haard en welzijnsorganisatie Participe Amstelland, gesteund door Stichting ANDERS Amstelland, organiseerden een evenement waarbij bewoners plantenbakken konden vullen met vaste planten.

Het doel was om de balkons op te fleuren en buren dichter bij elkaar te brengen. Hoewel de opkomst aanvankelijk laag was, werden er uiteindelijk meer dan 15 plantenbakken gevuld. De actie bood een gelegenheid voor bewoners om elkaar te ontmoeten en te genieten van koffie en thee.

Frans Huijbregts, buurtverbinder, benadrukte het belang van goede burenrelaties voor woonplezier en onderlinge steun. Hij moedigt bewoners aan om met ideeën te komen die de buurtverbondenheid versterken en biedt hulp bij de realisatie ervan. Huijbregts is bereikbaar via buurtverbinder.aalsmeer@participe.nu of in De Oude Veiling.

Gepubliceerd: 17 mei 2024 om 21:16 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×