Iets met cacao, bewustwording en fotografie in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontving het team van ‘Door de Mangel’, na twee weekjes vakantie, weer een live gast. Het was de 35-jarige Jasper Zeilemaker die als 422e gast achter de microfoon kroop. De kersverse Kudelstaarter vertelde ronduit over zijn jeugd, zijn huwelijksaanzoek vorig jaar tijdens ‘Live on the Rock’, zijn samengestelde gezin, het overlijden van zijn vader en zijn levensmotto: “Leef je mooiste leven”.

Zoals gebruikelijk heeft ook Jasper een opvolger gevonden. En hij hoefde niet ver te zoeken, want komende maandag 20 mei komt zijn aanstaande vrouw naar de studio. Mariëlle Beun is eigen ondernemer. Iets met cacao, fotografie, marketing en bewustwording. Natuurlijk weet Jasper al veel over haar, maar toch wil hij graag van haar weten als zij één van de drie onderdelen van haar onderneming zou moeten laten vallen, welke dat is en wat er voor in de plaats zou komen.

Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 20 mei vanaf 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Mariëlle, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl, of bel tijdens de live uitzending op maandagavond naar: 0297-325858.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Miranda Beun

Gepubliceerd: 13 mei 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×