Zomerse evenementen bij 'Echt Esther'

Wat gaat er gebeuren in Aalsmeer deze zomer? Esther Sparnaaij praat er tijdens haar radioprogramma ‘Echt Esther’ maandagavond 20 mei om 18.00 uur over met Janna van Zon, Bob van den Heuvel en Wilbert Streng.

Is er iets waar jij naar uit kijkt, heb jij een leuk event op de agenda staan, wil je graag delen wat en waarom? Mail deze activiteiten met datum naar esther@radioaalsmeer.nl en ze gaan het erover hebben. Luister 20 mei naar ‘EchtEsther’ en je mist deze zomer niks in Aalsmeer.

Ook belt Esther met Remco Kapaan van Café op de Hoek en met Truus Oudendijk over onder andere de Am8route die heeft plaatsgevonden.

Foto: Wilbert, Bob en Janna

Gepubliceerd: 13 mei 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×