'DownTown Radio' blikt vooruit op evenementen

Bij ‘DownTown Radio’ blikken Dennis Wijnhout en Ilse Zethof zaterdag 18 mei om 14.00 uur vooruit op alle evenementen die de komende periode worden georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen ze samen met Erik Eijsbouts en zijn medebewoonster uit De Spil Elisabeth.

Er wordt onder andere stil gestaan bij de laatste Droomdisco voor de zomerstop, de bootjesdag van Dag van je Leven en DownTown Ophelia. Gebeld wordt met Frank Wind, bestuurslid van DownTown Ophelia en er wordt teruggekeken op de G-tennisspelletjesmiddag in Kudelstaart.

Dat belooft weer een gezellige uitzending te worden.

 

Foto: Renata Pieterse

Gepubliceerd: 13 mei 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×